Når det er det
ydre der tæller

Ligemeget hvad du skal have lavet så vil vi altid stå klar til at give dig den helt korrekte rådgivning. Giv os så mange info som muligt.

Indtast dine oplysninger, og modtag et 100% gratis tilbud.

Eller ring på: 2960 9093

Udvendigt
malerarbejde

Ofte fokuserer vi meget på vores hjems indvendige kvalitet, atmosfære og hygge. Men hvis det udvendige ligner et skur med beskidt og skallet facade, hegn, der er ødelagt af regn eller måske gavle, hvor det efterhånden er svært at gætte, hvilken farve de engang havde.

Ja, så er husets samlede indtryk altså bagud på point fra start. Hos Malermester Løber vil vi med glæde hjælpe dig med at få dit hus’ ydre til at fremstå smukt og imødekommende, så du altid bliver glad, når du kommer hjem og ser dit hus.

Maling af facader

Ligesom det første vi ser ved et menneske, ofte er ansigtet, så er det første indtryk af dit hjem facaden. En god maling af facaden kan holde i mange år, men en gang imellem er det altså godt med en genopfriskning – og måske en helt ny farve. Det kan virkelig give dit hus helt nyt liv!

Hvorimod en slidt facade med afskallet, beskidt maling, der er blevet påvirket af vind og vejr i mange år bestemt ikke er et kønt syn. Det kan vi ved Malermester Løber hjælpe dig med. Vi har fuldstændig styr på maling af facader – og vores arbejde er altid af højeste kvalitet. Ja faktisk, så nægter vi at gå hjem, før du er helt tilfreds.

Maling af gavle, sternbrædder, vindskeder og tagudhæng

"Efter jeg kontaktede Malermester løber, og fik et tilbud på at få malet allee paneler og døre i mit hjem, kom de ud og udførte et upåklageligt smukt stykke abejde. Jeg vil helt klart anbefale Malermester Løber, hvis du skal have frisket paneler og døre op, de bliver som nye!"
Stine Andersen
tilfreds kunde

De små detaljer gør en kæmpe forskel. Gammel, afslidt maling på gavle og andre detaljer ved dit hus som sternbrædder, vindskeder og tagudhæng er ikke for kønt.

En genopfriskning med en klassisk hvid eller træfarve kan virkelig gøre en kæmpe forskel for hele indtrykket af dit hus.

Eller måske er du frisk på at eksperimentere med nogle nye anderledes farver på de små detaljer?

Uanset hvad, så er vi parate til at hjælpe dig med både rådgivning og udførelse, når du skal have ny maling på tagudhæng, gavle eller andre ydre elementer på dit hjem.

Giv os et kald, så kommer vi med et godt tilbud til dig, og vi hjælper altid gerne med rådgivning i forhold til materialer, farver eller andet.

Hvordan foregår det egentlig?

Så mange som muligt

Giv os dine detaljer

Udfyld vores formular med så mange
informationer som muligt.
Vi er altid konkurrencedygtige

Vi giver dig et tilbud

Efterfølgende ringer vi jer op for at
aftale mødetidspunkt.
Prisen vil være fair

Du godkender tilbudet

Efter en god samtale omkring et skræddersyet
tilbud godkender du aftalen.
Vi går ikke før du er tilfreds

Vi går igang med at knokle

Derefter starter vi på opgaven og stopper
først når I er tilfredse.

Brug for en maler?

Indstast dine oplysninger her, og lad os kontakte dig.

Træbeskyttelse af hegn, skure og carporte

Træ er et fantastisk smukt materiale, der virkelig kan give et særligt udtryk til de udvendige konstruktioner omkring dit hjem. Men det er vigtigt at bruge træbeskyttelse til hegn, skure, carporte og andre elementer, der indeholder træ og som samtidig bliver udsat for vind og vejr. Det danske vejr med øsende regn, vind, sne og slud kan nemlig være rigtig hårdt ved træet. Det slider både på træets smukke udseende og på de konstruktioner, træet er en del af.

Bliver træet for slidt eller beskadiget kan det faktisk ende med farlige situationer, hvor konstruktionerne ikke længere er sikre. Vi hjælper gerne dig med træbeskyttelse af skur, hegn, carporte, eller hvad du ellers har brug for træbeskyttelse til.
Træbeskyttelse af hegn, får hegnet til at fremstå smukt og holde i mange flere år. Træbeskyttelse til skur og carport er vigtigt for både look og sikkerhed.

Ring til os, så kommer vi gerne og kigger på din opgave. Vi glæder os til at udføre et stykke kvalitetsarbejde for dig.

Læs også

Hvad siger kunderne om os

Læs et udpluk af vores kunders anmeldelser herunder

Spartlet/malet loft og spartlet vægge

"Vi er MEGET tilfredse med det udførte arbejde og med Malermester Løber. Da jeg har MI-allergi lavede Jakob (m.fl.) et kæmpe forarbejde, så der kun blev anvendt produkter, der tog hensyn til allergien. Super god service!"
Tina
Kunde

Malet lofter og vægge

"Superfin oplevelse - overholdt alle aftaler. Absolut en god oplevelse"
Anya
Kunde

Malet køkken-alrum og stuer

"Super oplevelse, god kvalitet og fin dialog i forløbet."
Søren
Kunde

Indvendig maling af nyt hus

"Det klart bedste malerfirma til dato! Jeg er helt oppe og køre over hvor lækre mine vinduer er blevet efter Malermester Løbers besøg. De står bare knivskarpe, og jeg kan nu nyde udsynet med ro i sjælen. Jeg blev mødt med en super venlig service og kommunikation, og mine ønsker blev hørt. Hele forløbet fra kontakt til færdigt arbejde, var kort og godt! hurraa"
Lotte G.
Kunde

Se vores services

Her kan du se et udvalg af vores services, klik ind og læs mere. Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ikon pensel-01

Indvendigt
malerarbejde

Paneler, døre,
vinduer, karme
og trægulv

Læs mere
Ikon vifte-01

Din maler
på Sjælland

Greve, København og på Sjælland

Læs mere
Ikon spartel-01

Fuldspartling og opsætning af filt

Vi fuldspartler
og opsætter filt

Læs mere
Ikon spand-01

Udvendigt
malerarbejde

Facader, gavle, skure, hegn, carporte m.m

Læs mere