Vi dækker hele sjælland

Ligemeget hvad du skal have lavet så vil vi altid stå klar til at give dig den helt korrekte rådgivning. Giv os så mange info som muligt.

Indtast dine oplysninger, og modtag et 100% gratis tilbud.

Eller ring på: 2960 9093

Din maler i Greve, København og på Sjælland

Malermester Løber er et lille malerfirma, hvor vi går op i kvaliteten af vores arbejde med hver en fiber i vores kroppe. Vi afslutter ikke et stykke arbejde, før du er helt tilfreds. Når du hyrer os som din maler, så går vi op i at holde den personlige kontakt med dig undervejs, så vi både kan rådgive dig om de gode løsninger til dit hjem, men også så vi hele tiden er sikre på, at du er tilfreds med det arbejde, vi laver.

Fra vores hyggelige tilholdssted i Greve kører vi gerne ud til hele Sjællandsområdet inklusive København. Så hvis du leder efter en kvalitetsbevidst maler, der kan udføre dit malerarbejde til punkt og prikke ned til den sidste malerklat, så giv os et kald. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud til dig.
Lys maling på malerpensel

Gode maler tilbud til dit hjem

Som din nye maler går vi enormt meget op i, at du skal være tilfreds med både kvalitet og pris – og at de to ting skal hænge sammen. Vi skræddersyer maler tilbud direkte til dig og din specifikke opgave og behov, for intet malerarbejde er ens – ligesom intet rum eller hus er det.

Det er vigtigt for os, at det malerarbejde, vi udfører, lever op til kundens forventninger. Derfor går vi også meget op i god rådgivning, for vi har arbejdet med malerfaget i mange år, og vi har en god viden om, hvad der fungerer – både i forhold til farver, valg af materialer mm. Vi glæder os til at få en snak med dig om dine maler behov, så vi kan komme med et godt maler tilbud til dit hjem.

Din maler i Greve
– aldrig for sent, altid professionel

"Efter jeg kontaktede Malermester løber, og fik et tilbud på at få malet allee paneler og døre i mit hjem, kom de ud og udførte et upåklageligt smukt stykke abejde. Jeg vil helt klart anbefale Malermester Løber, hvis du skal have frisket paneler og døre op, de bliver som nye!"
Stine Andersen
tilfreds kunde
Vi har vores lille malerfirma i Greve – og vi kommer gerne ud til dit hjem i Greve og kigger på, hvad du har brug for. I er selvfølgelig også altid velkomne til en snak hos os – så giver vi en god kop kaffe. Som din maler i Greve gør vi altid vores allerbedste for, at arbejdet er flot og færdigt til tiden – vi går nemlig op i både vores arbejde og god kundeservice. Det er professionelt malerarbejde med garanti. Selvom vi holder til i og holder meget af Greve, så kommer vi også med glæde ud og maler i København eller andre steder på Sjælland. Så har du brug for en maler i København eller på Sjælland generelt, så skal du endelig også bare tage fat i os.

Hvordan foregår det egentlig?

Så mange som muligt

Giv os dine detaljer

Udfyld vores formular med så mange
informationer som muligt.
Vi er altid konkurrencedygtige

Vi giver dig et tilbud

Efterfølgende ringer vi jer op for at
aftale mødetidspunkt.
Prisen vil være fair

Du godkender tilbudet

Efter en god samtale omkring et skræddersyet
tilbud godkender du aftalen.
Vi går ikke før du er tilfreds

Vi går igang med at knokle

Derefter starter vi på opgaven og stopper
først når I er tilfredse.

Brug for en maler?

Indstast dine oplysninger her, og lad os kontakte dig.

Medlem af Danske malermestre

Malermester Løber er medlem af Danske Malermestre. Det er vi enormt glade for, for det sikrer vores kunder en kvalitetsgaranti, der skaber tryghed, og for os er kundernes tilfredshed altid absolut alfa og omega.
Som medlem er vi omfattet af Håndværkets Ankenævn og Danske Malermestres garantiordning. Det sikrer dig, at vores arbejde altid er håndværksmæssigt korrekt udført med godkendte materialer.
Det betyder også garanti for ordentlige arbejdsvilkår og overenskomster for vores medarbejdere – det sætter vi nemlig højt som arbejdsplads. Og så er du som kunde sikret en maler, der elsker sit arbejde og møder med et smil.

Læs også

Hvad siger kunderne om os

Læs et udpluk af vores kunders anmeldelser herunder

Spartlet/malet loft og spartlet vægge

"Vi er MEGET tilfredse med det udførte arbejde og med Malermester Løber. Da jeg har MI-allergi lavede Jakob (m.fl.) et kæmpe forarbejde, så der kun blev anvendt produkter, der tog hensyn til allergien. Super god service!"
Tina
Kunde

Malet lofter og vægge

"Superfin oplevelse - overholdt alle aftaler. Absolut en god oplevelse"
Anya
Kunde

Malet køkken-alrum og stuer

"Super oplevelse, god kvalitet og fin dialog i forløbet."
Søren
Kunde

Indvendig maling af nyt hus

"Det klart bedste malerfirma til dato! Jeg er helt oppe og køre over hvor lækre mine vinduer er blevet efter Malermester Løbers besøg. De står bare knivskarpe, og jeg kan nu nyde udsynet med ro i sjælen. Jeg blev mødt med en super venlig service og kommunikation, og mine ønsker blev hørt. Hele forløbet fra kontakt til færdigt arbejde, var kort og godt! hurraa"
Lotte G.
Kunde

Se vores services

Her kan du se et udvalg af vores services, klik ind og læs mere. Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ikon pensel-01

Indvendigt
malerarbejde

Paneler, døre,
vinduer, karme
og trægulv

Læs mere
Ikon vifte-01

Din maler
på Sjælland

Greve, København og på Sjælland

Læs mere
Ikon spartel-01

Fuldspartling og opsætning af filt

Vi fuldspartler
og opsætter filt

Læs mere
Ikon spand-01

Udvendigt
malerarbejde

Facader, gavle, skure, hegn, carporte m.m

Læs mere