Jævne og fejlfrie vægge og lofter

Ligemeget hvad du skal have lavet så vil vi altid stå klar til at give dig den helt korrekte rådgivning. Giv os så mange info som muligt.

Indtast dine oplysninger, og modtag et 100% gratis tilbud.

Eller ring på: 2960 9093

Fuldspartling og opsætning af filt

Måske har du fuldstændig styr på malerrullen og den helt rigtige farve til dit hjem? Men hvis din stue, soveværelse eller et andet rum eller bare hele huset skal fuldspartles, så er det en stor opgave, og den vil vi med glæde stå for.

Det er nemlig mange gange nemmere at få et rigtig flot malerresultat, hvis der først er lavet en flot fuldspartling. Vi står også gerne for efterfølgende at opsætte filt eller væv – det skal der nemlig til, hvis du vil have de allerflotteste vægge, som holder det smukke look i mange år.

Dine vægge bliver med garanti flotte

Væggene er vigtige for et rums overordnede udtryk. Hvis væggene har buler eller grimme linjer i malerarbejdet, så påvirker det hele rummets udtryk, og det kan man gå og blive rigtig træt af i ens hjem. Med en grundig fuldspartling og efterfølgende opsætning af filt eller væv er dine vægge klar til at fremstå fra deres bedste side, når de bliver malet. Fuldspartling af vægge og lofter giver en utrolig flot finish og sørger for jævne og fejlfrie vægge og lofter, der er helt klar til et flot malerarbejde med din udvalgte farve. Fuldspartling sammen med opsætning af filt giver det bedst mulige grundlag for et fantastisk flot malerarbejde, og det gør virkelig underværker for rummets atmosfære og look.

Hos Malermester Løber er vi altid ved telefonen, hvis du har brug for sparring i forhold til, hvad der kan være en god løsning for dit hjem, og vi hjælper gerne med alt fra fuldspartling og maling til opsætning af filt eller valget af den helt rigtige farve og materialer til dit unikke hjem. Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er ikke tilfredse, før du er helt igennem glad for dine vægge og lofter.

Vi har fuldstændig styr på spartelsprøjten

"Efter jeg kontaktede Malermester løber, og fik et tilbud på at få malet allee paneler og døre i mit hjem, kom de ud og udførte et upåklageligt smukt stykke abejde. Jeg vil helt klart anbefale Malermester Løber, hvis du skal have frisket paneler og døre op, de bliver som nye!"
Stine Andersen
tilfreds kunde

Hos Malermester Løber bruger vi spartelsprøjte, når vi fuldspartler dit hjem.

Vi har mange års erfaring og er fuldstændig up-to-date med de nyeste og bedste metoder, så vi kan garantere dig det bedst mulige resultat, hvis du vælger os til at lave fuldspartling i dit hjem.

Hvorfor skal man egentlig fuldspartle, spørger du måske? Når vi ved Malermester Løber spartler dine lofter og vægge, får de en glat finish, og så er de helt klar til opsætning af filt eller væv, der gør en stor forskel for at opnå de flotteste og glatteste vægge – det kan vi selvfølgelig også klare for dig, hvis du ønsker det.

Vi laver gerne et samlet tilbud, og vi kan godt love dig, at vi har fuldstændig styr på både spartelsprøjte, filt og alt, hvad man ellers kan forkæle vægge og lofter med.

Hvordan foregår det egentlig?

Så mange som muligt

Giv os dine detaljer

Udfyld vores formular med så mange
informationer som muligt.
Vi er altid konkurrencedygtige

Vi giver dig et tilbud

Efterfølgende ringer vi jer op for at
aftale mødetidspunkt.
Prisen vil være fair

Du godkender tilbudet

Efter en god samtale omkring et skræddersyet
tilbud godkender du aftalen.
Vi går ikke før du er tilfreds

Vi går igang med at knokle

Derefter starter vi på opgaven og stopper
først når I er tilfredse.

Brug for en maler?

Indstast dine oplysninger her, og lad os kontakte dig.

Læs også

Hvad siger kunderne om os

Læs et udpluk af vores kunders anmeldelser herunder

Spartlet/malet loft og spartlet vægge

"Vi er MEGET tilfredse med det udførte arbejde og med Malermester Løber. Da jeg har MI-allergi lavede Jakob (m.fl.) et kæmpe forarbejde, så der kun blev anvendt produkter, der tog hensyn til allergien. Super god service!"
Tina
Kunde

Malet lofter og vægge

"Superfin oplevelse - overholdt alle aftaler. Absolut en god oplevelse"
Anya
Kunde

Malet køkken-alrum og stuer

"Super oplevelse, god kvalitet og fin dialog i forløbet."
Søren
Kunde

Indvendig maling af nyt hus

"Det klart bedste malerfirma til dato! Jeg er helt oppe og køre over hvor lækre mine vinduer er blevet efter Malermester Løbers besøg. De står bare knivskarpe, og jeg kan nu nyde udsynet med ro i sjælen. Jeg blev mødt med en super venlig service og kommunikation, og mine ønsker blev hørt. Hele forløbet fra kontakt til færdigt arbejde, var kort og godt! hurraa"
Lotte G.
Kunde

Se vores services

Her kan du se et udvalg af vores services, klik ind og læs mere. Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ikon pensel-01

Indvendigt
malerarbejde

Paneler, døre,
vinduer, karme
og trægulv

Læs mere
Ikon vifte-01

Din maler
på Sjælland

Greve, København og på Sjælland

Læs mere
Ikon spartel-01

Fuldspartling og opsætning af filt

Vi fuldspartler
og opsætter filt

Læs mere
Ikon spand-01

Udvendigt
malerarbejde

Facader, gavle, skure, hegn, carporte m.m

Læs mere