Om Malermester Løber

Hos Malermester Løber går vi op i kvalitet fra det første sving med malerbørsten til det sidste penselstrøg. Vi er et lille engageret malerfirma i Køge, og vi rykker ud til enhver opgave – stor som lille – på hele Sjælland, inklusive København. Vi står altid klar til at rådgive dig og kommer gerne ud og kigger på den opgave, du står og mangler en maler til. Vi er medlem af Danske Malermestre, og det sikrer dig en fremragende kvalitet og vores medarbejdere gode forhold – to ting, vi går meget op i. Vi kommer altid med et skræddersyet tilbud til nøjagtig din opgave, og vi klarer selvfølgelig opgaven inden for deadline – med garanti for et godt resultat.
16c274fb411a8a1e2776c1f6c67e32c3

Vores mission

Uanset hvilken maleropgave du står med, så er vi på malerpletten. Vi går meget op i at rådgive dig i forhold til de bedste løsninger for dig og dit hjem, hvad end det handler om farve- og materialevalg, spartling, filt eller maling generelt. Vi klarer det hele med et smil og højt humør.

Vores vision

Giv os et kald, så tager vi en snak med dig om dine malerbehov. Der er også altid kaffe på kanden, hvis du hellere vil komme forbi. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opfriske din boligs vægge, lofter, hegn, eller hvad du ellers har behov for.

Brug for en maler?

Indstast dine oplysninger her, og lad os kontakte dig.

Læs også

Hvad siger kunderne om os

Læs et udpluk af vores kunders anmeldelser herunder
"Jeg havde længe gået og været ked af mine vægge derhjemme, fordi de trængte til en kærlig hånd, og lidt liv. Jeg kontaktede Malermester Løber, og fik et tilbud. Jeg er super tilfreds med det flotte resultat, og jeg vil til hver en tid altdi anbefale Malermester Løber! Kan kun sige kæmpe ros, herfra!"
Tina S.
Kunde
"Der gik ikke længe, fra at jeg kontaktede Malermester Løber, til at jeg stod med de næsten nye paneler igen. Så pæne har de aldrig været som de er nu. Jeg er overnud glad forresultatet efter Malermester Løber gjorde et flot stykke arbejde. Jeg vil klart anbefale jer til andre, og kun rosende ord får Malermester Løber"
Niels O.
Kunde
"Min kæreste og jeg var lige lfyttet i hus og manglede desperat en god maler, da vi gerne ville have vores hus færdiggjort inden vi skulle holde forlovelsesfest. Vi udfyldte en formular på hjemmesiden, og blev herefter ringet hurtigt op. Vi fortalte om vores ønsker, og selvom vi syntes at vi stillede store krav, så blev alt som forventet. Tusind tak Malermester Løber!"
Tage R.
Kunde
"Det klart bedste malerfirma til dato! Jeg er helt oppe og køre over hvor lækre mine vinduer er blevet efter Malermester Løbers besøg. De står bare knivskarpe, og jeg kan nu nyde udsynet med ro i sjælen. Jeg blev mødt med en super venlig service og kommunikation, og mine ønsker blev hørt. Hele forløbet fra kontakt til færdigt arbejde, var kort og godt! hurraa"
Lotte G.
Kunde