Har de indvendige rammer brug for liv?

Ligemeget hvad du skal have lavet så vil vi altid stå klar til at give dig den helt korrekte rådgivning. Giv os så mange info som muligt.

Indtast dine oplysninger, og modtag et 100% gratis tilbud.

Eller ring på: 2960 9093

Indvendigt
malerarbejde

Er du flyttet ind i en lejlighed, hvor 70’ernes farver måske er lidt for gennemgående? Har du et barn, der har været lidt for kreativ med tusserne, eller trænger dit hjem til at blive frisket op med nye farver? Så er det måske ved at være på tide at få ny farve på væggene i hjemmet.

Nogle gange er det de mindste ting, der skal til for at puste nyt liv i hjemmet, og den helt rigtige farve kan være med til at skabe den helt rigtige stemning i dit hjem. Hos Malermester Løber er vi ikke kun gode til at svinge malerbørsten, men vi har også et godt blik for, hvilke farver der vil passe perfekt ind i dit hjem.

Dit valg har betydning

Det er nemlig ikke lige meget, hvilken farve du vælger. For det første skal farven være med til at fremhæve stilen og nuancerne i dine møbler, malerier og nipsgenstande. For det andet skal farven også passe til rummet. Med de rette toner kan din stue både synes større og lysere, end den egentligt er. Omvendt kan du også få eksempelvis dit soveværelse til at syne mørkere, mindre og hyggeligere ved at bruge en mørk maling.

Har du drømme?

Går du med nye indretningsdrømme, og vil du have nogle vægge, der er nemme at vedligeholde og samtidig skaber de helt rigtige rammer i dit hjem, så lad Malermester Løber hjælpe dig. Vi er et lille malerfirma med store evner inden for malerfaget, og vi kan hjælpe dig med alt indvendigt malerarbejde i hele Sjælland.

Maling af
vinduer og karme

Vindueskarme og vinduer bærer ofte spor af slidmærker. Det kan være mærker efter potteplanten, hvor blomsterkrukker måske har været lidt utætte eller ru i bunden, og måske har rødt stearin efterladt nogle pletter, der simpelthen ikke kan komme af igen. Vindueskarmene kan ligeledes være mærket af gamle huller fra nåle, der har holdt julepynten oppe og lignende.

Hvad end du bor i lejlighed eller hus, så er noget af det vigtigste også naturligt lys. Vi indretter os gerne efter, hvor solens stråler bevæger sig henad, og derfor er det også vigtigt, at du får så meget ud af dem, som overhovedet muligt. Mørke karme og vinduer kan hurtigt få et helt rum til at syne dunkelt.

Frisk op med nye farver

Malermester Løber har stor erfaring i maling af vinduer og karme. Selv det mørkeste træ kan vi friske op med nye farver, som efterlader en jævn og blank overflade. Det ser ikke kun godt ud i ethvert moderne hjem, men det er også med til at reflektere solens stråler. Slidte vindueskarme og vinduer frisker vi også op med stor ekspertise, så du står tilbage med et endeligt resultat, der er så godt som nyt.

Maling af
paneler og døre

"Efter jeg kontaktede Malermester løber, og fik et tilbud på at få malet allee paneler og døre i mit hjem, kom de ud og udførte et upåklageligt smukt stykke abejde. Jeg vil helt klart anbefale Malermester Løber, hvis du skal have frisket paneler og døre op, de bliver som nye!"
Stine Andersen
tilfreds kunde
Døre og paneler er ofte meget udsatte i hjemmet. Møbler mod væggen kan ridse malingen, ridser kan også komme, når du støvsuger, fejer og vasker gulv. Døre kan hurtigt blive slidte at se på. Malingen kan blive slidt af der, hvor du og tidligere beboere skubber til dem med hænder og fødder, og gamle trædøre kan med tiden blive lidt trætte at se på. Mørke døre passer ofte ikke ind i den moderne, lyse og minimalistiske stil, der er oppe i tiden, hvorfor det også kan gøre underværker at male dem i en lysere farve.

Paneler og døre er også nogle af de steder, hvor der kan samle sig rigtig meget snavs og skidt, da det måske ikke lige er der, man får gjort rent hver uge. Hos Malermester Løber har vi stor erfaring med at give nyt liv til paneler såvel som døre.

Vi vælger altid en kvalitetsmaling i forbindelse med maling af paneler og døre, der efterlader overfladen jævn og rengøringsvenlig. Selvfølgelig i en farve, som passer ind i dit hjem.

Maling af trægulv

Der er noget helt særligt ved trægulve. Den specielle måde det knirker på, når man træder på det, og det rustikke udtryk passer til ethvert rum. I stedet for at rive op og bygge nyt er der derfor også mange, der vælger at beholde gamle trægulve i huse og lejligheder i forbindelse med renoveringsprojekter. Gamle trægulve er dog ofte mørke og slidte, hvilket ikke passer ind i den moderne og lyse stil, de fleste foretrækker at have i deres hjem.

Malermester Løber har stor erfaring med maling af trægulv. Vi har malet alt lige fra trægulve i små gange til store stuegulve, og resultatet er et lækkert trægulv, der passer til rummet. Farven er helt op til dig, men vi anvender udelukkende kvalitetsmaling, der kan holde til at blive udsat for lidt af hvert. Lige fra rødvin på gulvet, små børn der racer hen over det med plastikbiler og stole, der bliver trukket hen over gulvet.
Så overvejer du at få malet dit trægulv, så kan Malermester Løber hjælpe dig med at bringe nyt liv til dit gamle trægulv.

Brug for en maler?

Indstast dine oplysninger her, og lad os kontakte dig.

Hvordan foregår det egentlig?

Så mange som muligt

Giv os dine detaljer

Udfyld vores formular med så mange
informationer som muligt.
Vi er altid konkurrencedygtige

Vi giver dig et tilbud

Efterfølgende ringer vi jer op for at
aftale mødetidspunkt.
Prisen vil være fair

Du godkender tilbudet

Efter en god samtale omkring et skræddersyet
tilbud godkender du aftalen.
Vi går ikke før du er tilfreds

Vi går igang med at knokle

Derefter starter vi på opgaven og stopper
først når I er tilfredse.
Læs også

Hvad siger kunderne om os

Læs et udpluk af vores kunders anmeldelser herunder

Spartlet/malet loft og spartlet vægge

"Vi er MEGET tilfredse med det udførte arbejde og med Malermester Løber. Da jeg har MI-allergi lavede Jakob (m.fl.) et kæmpe forarbejde, så der kun blev anvendt produkter, der tog hensyn til allergien. Super god service!"
Tina
Kunde

Malet lofter og vægge

"Superfin oplevelse - overholdt alle aftaler. Absolut en god oplevelse"
Anya
Kunde

Malet køkken-alrum og stuer

"Super oplevelse, god kvalitet og fin dialog i forløbet."
Søren
Kunde

Indvendig maling af nyt hus

"Det klart bedste malerfirma til dato! Jeg er helt oppe og køre over hvor lækre mine vinduer er blevet efter Malermester Løbers besøg. De står bare knivskarpe, og jeg kan nu nyde udsynet med ro i sjælen. Jeg blev mødt med en super venlig service og kommunikation, og mine ønsker blev hørt. Hele forløbet fra kontakt til færdigt arbejde, var kort og godt! hurraa"
Lotte G.
Kunde

Se vores services

Her kan du se et udvalg af vores services, klik ind og læs mere. Du er altid velkommen til at kontakte os vedrørende spørgsmål eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Ikon pensel-01

Indvendigt
malerarbejde

Paneler, døre,
vinduer, karme
og trægulv

Læs mere
Ikon vifte-01

Din maler
på Sjælland

Greve, København og på Sjælland

Læs mere
Ikon spartel-01

Fuldspartling og opsætning af filt

Vi fuldspartler
og opsætter filt

Læs mere
Ikon spand-01

Udvendigt
malerarbejde

Facader, gavle, skure, hegn, carporte m.m

Læs mere